Kul för barn|2020.11.11 —2021.02.21

Lekplatsen Grevagrundet

Välkommen att roa dig på museets populära lekplats i skärgårdens tecken. Manegen är krattad och klar för hopptävling med käpphästarna! Stugorna är vårstädade! Ta med en kaffekorg och njut en stund på Grevagrundet! OBS! Öppen tisdag-fredag kl 10-16. Stängt måndagar samt Kristi himmelsfärdsdag 13/5.

Vi uppmanar våra besökare att följa myndigheternas råd och tänka på att hålla avstånd. För de som besöker lekplatsen hänvisar vi eventuella toalettbesök till toaletter i Wachtmeister gallerian.

Nu när vi skall hålla oss hemma i största möjliga mån kan följa oss digitalt via vår webbplats, Facebook och Instagram. På Youtube kan du ta del av spännande föremål och berättelser! Du hittar alla länkar till museets filmer HÄR.

Utställningar och butik är tillsvidare stängda med anledning av skärpta restriktioner för att förhindra spridningen av Covid-19. När vi öppnar igen beror på myndigheternas råd och riktlinjer.

Kontakt: Charlotte Nordheim
Plats/lokal: Blekinge museum