Bild på presskontakt.

Nyhet|2021.06.07 kl 10:55

Museet öppnar 1 juli

Ny_grevag%c3%a5rdenblm_db_2005_0934

1 juli slår museet åter upp portarna för besökare.

Då öppnar vi Grevagården. Här finns reception, minibutik och utställningen "Världsarvet Örlogsstaden Karlskrona". På museigården bjuder vi på familjeuppdrag med arkeologitema! Här blandas fantasi och lekfulla uppdrag med spännande fakta.

Du kan också strosa i barockträdgården eller leka på museets lekplats Grevagrundet som går i skärgårdens tecken.

Information om öppettider, entré, hur du bokar biljetter och hur vi arbetar för att göra ditt besök så coronasäkert som möjligt, kommer att finnas på blekingemuseum.se.

Husen längs Borgmästarekajen är stängda för renovering och vi hoppas kunna öppna åter under 2022.

Föremålsmagasinet och arkiv/bibliotek är stängda tillsvidare med anledning av Covid 19.

Ytterligar information: Charlotte Nordheim, tf enhetschef publikenheten.

Tillbaka →

Pressida

Pressnyhetsbrev

Fyll i din emailadress för att prenumerera på vårt pressnyhetsbrev.

Följ Blekinge Museum