Utställning|2018.11.03 —2018.11.25

Skapa historia

Fotoutställning: Ögonblicksbild av livet i Blekinge 2018.

Under sommaren och tidig höst genomförde Blekinge museum och Wretmarks foto projektet "Skapa historia". Tack till alla som varit med och skapat framtidens historia genom att berätta för kommande generationer hur vi lever nu och vad vi tänker om platsen där vi bor och är.

Bilderna arkiveras på museet. De finns också tillgängliga på www.skapahistoria.se

Ett av Blekinge museums uppdrag är att långsiktigt bevara regionens immateriella och materiella kulturarv. Museet samlar in arkivmaterial och uppgifter som är av allmänt intresse och för historiska eller vetenskapliga forskningsändamål. Vi samlar in fotografier, arkivalier och föremål. Museet använder etablerade databaser och vi registrerar inga uppgifter som inte är kopplade till museets uppdrag.

Kontakt: Jonas Eckerbom
Plats/lokal: Blekinge museum, Hörsalen