Aktivitet|2017.04.23 kl 11:00

Öppet hus i museets skattkammare

I museets föremålsmagasin på Rosenholm finns allt mellan himmel och jord sparat. 60 000 föremål, från forntid till nutid. Vissa saker är unika objekt, andra helt vanliga grejor som du kanske har själv eller såg hos dina mor-eller farföräldrar.

Gå på upptäcktsfärd i museets magasin! Barnen kan fickla bland alla spännande föremål och lösa kluriga tipsrundor!

Titta i föremålsmagasinet, ställ frågor om föremål och sök i museets föremåls- och fotodatabaser. Personal finns på plats som hjälper dig.

Du kan titta på tusenåriga föremål framgrävda ur den blekingska myllan, på vagnar från gods och gårdar, medeltida kyrkliga föremål eller museets stora samling av allmogebåtar.

Vi har öppet till kl 16!

Kontakt: Christina Berup