Aktivitet|2020.10.24 —2020.10.25 kl 11:00

Världsarvsdagar

Aktiviteter för barn och vuxna!

För barn: Hemligt uppdrag!
Spionuppdraget hämtas i Grevagården!
Visste du att det har funnits riktiga spioner i världsarvsstaden Karlskrona? Vilken slags information är de ute efter? Du kan testa på livet som spion under Världsarvsdagarna och på höstlovet. Passar för barn från 7 år. Kan behövas hjälp från någon medföljande vuxen.

Utställning:Världsarvet Örlogsstaden Karlskrona

I utställningen ”Världsarvet Örlogsstaden Karlskrona” möter du människorna som befolkat platsen vid olika tider; från den första bondefamiljen som bebodde den ensliga ön vid 1600-talets mitt till kungar, båtbyggare, hattmakare, grevinnor, amiraler, guldsmeder, tiggarungar, perukmakare, pigor och många fler.

Lördag 24/10 kl 15 Visning av utställningen. Max 20 personer.
Föranmälan till Blekinge museums reception 0455-30 49 85 tisdag-söndag klockan 11-16.

På grund av Covid-19 är antalet personer som vistas i Grevagården samtidigt begränsat till 30 personer.

Kontakt: Charlotte Nordheim
Plats/lokal: Blekinge museum