Visning|2020.08.11

Visning av utgrävningarna vid Elleholm

I sommar genomförs en kortare utgrävning och du har nu möjlighet att få följa med och få veta mer om platsen och fynden.

På ön Elleholm vid Mörrusåns mynning fanns på medeltiden en liten stad med biskopsborg där det under flera år av arkeologiska utgrävningar gjorts många spännande fynd.

Visningarna sker kl 11, kl 13 och kl 15. Du bokar din plats här via Nortic!

Covid-19

Tillgänglighet:

Ta på dig grova skor till visningen.

Guidningen sker på smala stigar och i uppgrävd terräng.

Läs mer om Elleholm

Kontakt: Jimmy Juhlin
Kostnad: Ingen avgift men förbokning krävs! För att förhindra smittspridning och säkerställa rekommenderat avstånd mellan deltagare begränsar vi antalet till 30 personer per guidad tur.
Plats/lokal: Samling vid Elleholms kyrka