Kul för alla|2020.07.04 —2020.08.31

Upplev museets världsarvstivoli i sommar

Bakom museets portar gömmer sig en förtrollande plats där gammal och ung kan drömma sig bort till en annan tid och ha roligt med klassiska tivolilekar i världsarvstappning.

Hitta ditt världsarvsöde med hjälp av det stora lyckohjulet hos magiker Ulfvenclou, kasta prick i skeppsgossens kappsäck och sadla på en av de magiska käppsjöhästarna och rid iväg genom den glittrande havsportalen.

Kontakt: Maja Heuer
Kostnad: Vuxen 80:-, barn/unga under 20 år fri entré. Efter 1/9 fri entré för alla.
Plats/lokal: Blekinge museum