Kul för barn|2020.07.04 —2020.08.31

Äventyr med Valentin och Råkåkå

Häng med råttorna Valentin och Råkåkå på deras äventyr!

Valentin och Råkåkå bor i Grevagården. Råkåkå är en stolt skeppsråtta som seglat på de sju haven. Valentin är hennes barnbarn som trivs bäst hemma men älskar att samla på frimärken som han får på vykorten som Råkåkå skickar till honom.

I utställningen i Grevagården får du hjälpa Valentin att lösa en klurig gåta med hjälp av ledtrådar.

Ute i barcokträdgården får du hjälpa dem att hitta alla saker de behöver med sig på kvällsrodden.

Kontakt: Charlotte Nordheim
Kostnad: Vuxen 80:-, barn/unga under 20 år fri entré. Efter 1/9 fri entré för alla.
Plats/lokal: Blekinge museum