Workshop|2020.04.18 kl 11:00

Världsarvsverkstad

I Världsarvsverkstaden får du vara nyfiken och experimentera fritt för att kanske skapa en lösning på något du klurat över.

Under århundraden har man i Karlskrona och Blekinge hittat innovativa lösningar på utmaningar, stora som små. Uppfinningsrikedom och kreativitet har visat att ingenting är omöjligt.

Verkstaden är fylld med olika material och verktyg, digitala och analoga. Du får stimulera din fantasi och utveckla ditt mod att testa nytt för att ta dig an framtidens utmaningar! Drop in!

OBS! Evenemanget äger rum på museet i stan!

Kontakt: Maja Heuer
Plats/lokal: Blekinge museum
I samarbete med: Kreativum, Studieförbund Vuxenskolan och Stadsbiblioteket Karlskrona