Vernissage|2020.06.13

VÄRLDSARVET ÖRLOGSSTADEN KARLSKRONA!

Ny utställning i Grevagården öppnar 13/6.

Möt människorna och lyssna på deras berättelser om livet i örlogsstaden från dåtid till nutid!

Med lek, fakta, filmer, digitala lösningar och historiska röster tar vi med dig på en resa från stormaktsdrömmar till en modern örlogsstad. Välkommen till ett levande världsarv med obruten verksamhet sedan 1680!

Våra yngre besökare kan följa barnspåret genom utställningen tillsammans med råttan Råkåkå som berättar om sina äventyr på de sju haven. I barnens rum finns kul saker att prova på!

Kontakt: Christina Berup
Plats/lokal: Blekinge museum, Grevagården