en:NASA, en:STScI, en:WikiSky [Public domain] https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Messier_22_Hubble_WikiSky.jpg

Sportlovskul|2020.02.17 —2020.02.23 kl 13:00

DET KAN DU TITTA I STJÄRNORNA EFTER!

Svindlande rymdkunskap och kosmisk pysselverkstad för små och stora stjärnspanare.

Välkommen hit och delta i våra aktiviteter som i år går i stjärnornas tecken!  Museet är öppet även måndagen kl 11-17 under sportlovsveckan! Fri entré för alla!

Måndag 17 februari Kl. 13-16, Barnens verkstad, Blekinge museum
Svindlande rymdperspektiv och kosmisk pysselverkstad
för stora och små stjärnspanare.
Vi tillverkar virvlande kometer, stjärnmobiler och flygande nattvarelser som du får provflyga i vår egen lilla vintergata.

Tisdag 18 februari Kl. 13-16
Plats: Barnens verkstad, Blekinge museum
Vi funderar kring nedskräpningen av vintergatan och tillverkar eget rymdskrot tillsammans med Slöjd i Blekinge.

Onsdag 19 februari Kl. 13-16, Barnens verkstad, Blekinge museum
Svindlande rymdperspektiv och kosmisk pysselverkstad för stora och små stjärnspanare.

Torsdag 20  februari Kl. 13-16, Barnens verkstad, Blekinge museum

Torsdag 20 februari kl. 13-18, FÖREMÅLSMAGASINET, Rosenholm
Sportlovskul – tema sport
Klara, färdiga gå! Familjevisning av magasinet kl. 14

Fredag 21  februari Kl. 13-16, Barnens verkstad, Blekinge museum
Det kan du titta i stjärnorna efter!

Lördag 22  februari Kl. 11-16, Blekinge museum
Välkommen till museet för egna strövtåg!
Kolla på utställningarna, gå tipsrundor, pyssla på egen hand i Barnens verkstad eller besök vår lekplats Grevagrundet!

Söndag 23 februari kl. 11-16, FÖREMÅLSMAGASINET, Rosenholm
Öppet hus Rosenholm – Tema sport