Vernissage|2020.03.07 kl 12:00

Jordens hjältar

Kulturskolans elever ställer ut! Kören Korallerna sjunger kl 12.

Kulturskolans bildelever har i år arbetat med ”Jordens Hjältar” som tema.
De har gestaltat och porträtterat modiga förebilder och fantasifulla superhjältar.

Människors behov av mod och kreativitet är stort idag då klimatfrågan behöver lösas! Med återbruk och fantasi har de byggt skulpturer och målat de utrotningshotade djur och miljöer som idag behöver vår hjälp.

Allt stort som skedde i världen skedde först i någon människas fantasi. Astrid Lindgren

Obs! Utställningen är inte tillgänglig när museets hörsal är uthyrd. För information om uthyrningar kontakta museets reception 0455-30 49 85.

Kontakt: Christina Berup
Plats/lokal: Blekinge museum, Hörsalen