Föreläsning|2019.10.13 kl 14:45

Kuggeboda historia - smide och båtbyggeri

Medverkande antikvarie Stefan Flöög, Blekinge museum och båtbyggare Bengt Andersson. Moderator Ture Andersson. Blekingepärlor bjuder på fika. Slut kl 16.

För er som vill följa med på en guidad vandring på Lindö är det samling 13 på P-platsen vid Lindö.

Kontakt: Stefan Flöög
Plats/lokal: Kuggeboda i Byahuset
I samarbete med: Blekingepärlor i samarbete med Region Blekinge, Blekinge museum, Kuggeboda samhällsföreningen, Studieförbundet Vuxenskolan